Cerca pel nom, carrer o telèfon.

GFSVM

GFSVM Grup Fotogràfic Sant Vicenç de Montalt és una Associació que neix en aquest municipi amb la idea de reunir als aficionats a la fotografia del municipi.

Actualment la nostra Associació la integren socis de l’àrea geogràfica denominada 3 viles configurada pels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac i també tenim socis de Mataró i altres municipis mes llunyans.

Tenim més d’una vintena de socis i les activitats que anualment programem són preferentment sortides fotogràfiques, cursets i tallers relacionats amb la fotografia, exposicions i concursos.

Les avantatges de pertànyer a una Associació fotogràfica són diverses per interessants:

• Gaudir de la nostra afició favorita i compartir les experiències amb els companys.

• Aprendre dels coneixements dels socis més experts.

• Millorar la tècnica fotogràfica aprenent dels cursets impartits per fotògrafs experts, optimitzant els nostres equips de fotografia.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ens facilita la disponibilitat de locals municipals molt adequats per a desenvolupar les activitats de cursos, tallers i exposicions.

Hem anat adquirint equips auxiliars de fotografia que els socis poden utilitzar quan ho necessitin, amb la intenció d’anar adquirint més material i equips a mesura que augmenti el nombre de socis.

Si t’agrada la fotografia i vols compartir aquesta afició amb nosaltres l’animem a que et facis soci del GFSVM.

Si ens vols conèixer millor pots visitar el nostre Grup a Facebook  https://www.facebook.com/groups/GFSVM/, totalment obert a tothom, on podràs comprovar el bon ambient que s’aprecia i també l’animem a que publiquis les teves fotos.

Tenim també La nostra pagina ,https://fotosvm.net/,  on cada soci te el seu espai personal de publicacions fotogràfiques i altres espais com l’agenda d’activitats i noticies del mon fotogràfic. La quota anual de soci és de 30 €, Anima’t. Només cal que ens enviïs un correu electrònic per inscriure’t. 

e.mail. grupfotosv@gmail.com

 

 

T’estem esperant.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x