Cerca pel nom, carrer o telèfon.

BOURGEOIS PRIME

Propietats de prestigi

Bourgeois Prime és una companyia immobiliària especialitzada en la gestió i intermediació de compra, venda i lloguer de propietats de prestigi, exclusives i que reuneixen unes característiques que les fan diferents i no per això inaccessibles.

Bourgeois Prime és una divisió de Finques Bourgeois, empresa del sector immobiliari que des de 1950 atén els seus clients a Barcelona en tot el relatiu a qualsevol gestió del camp immobiliari la compra, venda, lloguer i administració de tot tipus de propietats.

El nostre coneixement del mercat i el constant anàlisi del sector immobiliari, financer i econòmic ens permet oferir als nostres clients el millor assessorament en la seva operació de compra o venda de propietats immobiliàries.

Amb tota seguretat podrem indicar-li que zones, propietats i característiques li ofereixen una millor revaloració de la seva compra i quines són les que millor s'adapten a les seves necessitats i el seu estil de vida.

  

• Experts en mercat nacional i internacional

• Gestors immobiliaris, advocats i economistes

• Qualitat de gestió certificada ISO

• Departament jurídic especialista en lloguers

• Atencion a càrrec d'administradors col·legiats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x