Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ICONIC

Iconic Crossfit 3 Viles

Iconic CrossFit 3Viles és un centre esportiu d’alt rendiment físic afiliat a CrossFit  amb llicència oficial i professors especialitats i titulats en aquesta disciplina. El centre va obrir les seves portes al mes de Gener del 2017 per cubrir la demanda d’un esport que cada dia té més i més adeptes, el CrossFit. Es tracta un sistema d’entrenament importat dels Estats Units dissenyat per ajudar a millorar la condició física en el seu sentit més ampli. Es basa en moviments funcionals executats en una alta intensitat i de poca durada que desenvolupen les principals aptituts físiques més destacades pels experts: potencia, flexibilitat, força, resistència muscular, resistència cardiorespiratoria, precisió, equilibri, agilitat i coordinació.

El seu principal objectiu és ajudar als socis a aconseguir els seus objectius, ja siguin relacionats amb la salut i/o el rendiment i que sentin que han realitzat un entrenament personalitzat dins de cada sessió grupal. Apte per tots els públics i edats, els exercicis s’adapten a cada persona durant la classe.

500m2 repartit entre el box (zona d’entrenament de CrossFit) i la sala de Fitness, on es realitzen d’altres activitats dirigides de Fitness com entrenament funcional, core, GAC, Zumba i d’altres. Preparem atletes, realitzem entrenaments personals i col.lectius i disposem de servei de nutricionista.  

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x