Cerca pel nom, carrer o telèfon.

SANTVIDENTAL

Santvidental va obrir les seves portes el juliol de 2011 de la mà de la Dra. Àngels Pujol amb la idea de convertir-se en un centre d'alta especialització dental que combinés l'excel·lència dels tractaments amb el tracte més personal i proper.

Avui, la Dra. Pujol capitaneja un equip professional i dedicat format per 4 doctors que exerceixen la seva àrea d'especialització en exclusiva: Ortodòncia, Periodòncia i Implants, Odontologia General i Estètica Dental i Odontopediatria. Tots ells treballen junts i de manera coordinada per aconseguir el millor rendiment de cada tractament.

 A més, cadascun dels nostres professionals es dedica a la seva especialitat en exclusiva, fet fa que tinguin una visió molt àmplia i una gran experiència en els tractaments que realitzen.

Comptem amb avanços tecnològics que proporcionen un diagnòstic fiable i fan eficaços els tractaments: radiografia digital, escàner intraoral 3D, programari per a disseny de somriure, programari per dissenyar cirurgia guiada per ordinador, etc.

Els nostres especialistes poden ajudar-te a solucionar els teus dubtes i/o problemes bucodentals i aconsellar-te per lluir un somriure perfecte amb un tracte professional, especialitzat i personalitzat.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x