Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CENTRE ODONTOLÒGIC LLAVANERES

Centre odontològic llavaneres

El Centre Odontològic Llavaneres va obrir la primavera de 2012 i des de llavors ha anat creixent al costat dels seus pacients. Any rere any la clínica ha ofert els millors serveis per  a la salut bucodental , amb un grup de professionals amb una gran experiència en el sector, on treballen amb les tècniques més avançades tant en el diagnòstic com en els tractaments.

Ofereixen servei d’estètica dental, odontològica conservadora, periodòncia, ortodòncia, cirurgia i implantologia, pròtesis, odontopediatria, sedació endovenosa i estètica facial.

Assessoren en l’elecció del tractament més adequat per a cada pacient, compten amb horari flexible per respondre a totes les necessitats, tenen teràpies de relaxació per fer més acollidora la visita i aposten per materials d’alta qualitat amb professionals que es formen constantment.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x