Cerca pel nom, carrer o telèfon.

AREA GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

Area Gestió Immobiliària és una agència immobiliària fundada al 1989 que ofereix una amplia gama de serveis immobiliaris

Area Gestió Immobiliària és una empresa familiar fundada al 1989 amb una sòlida trajectòria que ofereix una amplia gama de serveis immobiliaris a particulars, societats patrimonials, fons d’ inversió, family offices i servicers immobiliaris.

 

Oferim assessorament i una gestió immobiliària professional, personalitzada i recolzada en les últimes tecnologies i innovacions, incloent la Compra-venda d’immobles, Lloguer de vivendes, Administració de Comunitats de Propietaris, Administració de lloguers, Servicing Immobiliari i Assegurances.

 

Posem al seu servei un equip humà multidisciplinari i amb amplia experiencia en el sector format per un total de 40 professionals, a més de recolzar-nos en partners col·laboradors per a oferir solucions integrals als nostres clients.

 

Actualment disposem de 3 oficines pròpies a la província de Barcelona, a més d’una àmplia xarxa de col·laboradors de confiança per a estar al costat dels nostres clients allà on ho necessitin.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x