Cerca pel nom, carrer o telèfon.

AREA GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

Àrea Gestió Barcelona és una empresa que ofereix serveis immobiliaris, amb experiència contrastada de més de 25 anys d'antiguitat. Des dels seus inicis opera principalment a la comarca del Maresme en la comercialització, gestió i administració de tot tipus d'immobles. 

Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt concentren el major nombre de pisos i cases en comercialització de particulars, així com gran part de les Comunitats de Propietaris que s'administren. 

La nostra proposta com a empresa i el nostre objectiu es basen principalment en la claredat de la gestió, en saber escoltar i comprendre les necessitats dels clients i en proposar el millor servei, a més d'un assessorament fructífer. Àrea Gestió Barcelona treballa avui dia de manera intensa per seguir sent competitiva i referent en el l futur. Sempre tenim cura dels petits detalls i oferim un servei immobiliari integral i personalitzat amb el suport dels avenços tecnològics i d'un gran equip de professionals. 

Àrea Gestió Barcelona seguirà avançant amb la mateixa idea, agraint a tots els nostres clients -antics, actuals i futurs- la confiança dipositada en nosaltres durant tots aquests anys, i seguirà treballant per mantenir-se com a punt de referència en el seu sector. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x