Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CLINICA DENTAL LLAVANERES

A les nostres clíniques dentals desenvolupem la nostra tasca des de fa més de 20 anys.

 

Més de 3.000 pacients en els últims anys avalen la nostra experiència i la nostra qualitat vers la seva salut bucal.

 

La base d'una bona salut bucal es la prevenció. per això, expliquem als nostres pacients, des dels més petits als més grans, la importància d'una bona higiene bucal.

 

Com a tractaments preventius en nens tenim les fluoracions i els segellats de fisures. Ens pacients adults recomanem les higienes bucals periòdiques per aconseguir un correcte estat de la geniva.

 

Si la càries s'instala a una dent, s'ha d'eliminar i recuperar el teixit dentari perdut mitjançant uns reconstrucció. Ens alguns casos es necessari fer un tractament de conductes per poder conservar-la.

 

Determinades situacions bucals requereixen cirurgia, en forma d'extraccions dentals. Aquestes dents perdudes les podem recuperar mitjançant implants i pròtesis dentals.


També podem millorar l'estètica bucal amb els blanquejaments de les dents.

 

Son tractaments combinats a la consulta i a casa, amb els que s'obtenen resultats sorprenents.

 

A la nostra consulta oferim un tracte totalment personalitzat. Volem que els nostres pacients gaudeixin d’una excel·lent salut bucal.

 

Aquesta és la nostra finalitat i per això estem a la seva disposició.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x