Cerca pel nom, carrer o telèfon.

RESIDENCIA LOVAL

La Residència Geriàtrica Loval (antiga masia Can Matas) inaugurada l’estiu de 1993, està envoltada d’un ampli jardí i gaudeix d’una situació privilegiada en estar situada en ple nucli urbà de Sant Andreu de Llavaneres, a un pas de l’Església, de l’Ajuntament i del carrer més comercial del poble. Estem a 5 minuts de Mataró i a 20 minuts de Barcelona per l’Autopista del Maresme i ben comunicada amb transport públic amb tren i autobús.

El Centre ofereix estades en règim de:

Allotjaments permanents

Centre de dia

Estades temporals

Caps de setmana

 

És un centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya de 36 places residencials i 15 per a centre de dia.  La nostra filosofia és oferir la millor qualitat de vida possible als seus residents i usuaris, atesos per un equip de professionals experts, tant a nivell assistencial com social, en un ambient molt familiar i confortable perquè se sentin acollits, segurs i atesos en aquesta etapa de la seva vida. El nostre objectiu és oferir, amb tota la confiança de 20 anys en el sector, assistència integral humana de qualitat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x