Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CLUB NAUTICO BALIS

Port Balís

Port Balís es troba en un punt estratègic del Mediterrani i és l’escala idònia per a les rutes a la Costa Brava i el Golf de Lleó que provenen del sud o cap a les Balears i la Costa Daurada des de llevant i nord-est.

El Balís es troba dins del terme municipal de Llavaneres, situat en una privilegiada comarca del Maresme al costat de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac. Amb aquests dos municipis formen el que s’anomena “Les Tres Viles”, un entorn privilegiat pel seu microclima, gastronomia i la seva situació privilegiada a la costa.

El Port Balís ofereix una gran gamma de serveis: escola d’esports nàutics, club social, capitania, gimnàs, piscina d’aigua salada i pistes de pàdel, salons per a celebrar actes, una gran oferta de restauració, vendes de primeres marques en nàutica, aparcament privat, control d’accessos 24h, lavabos, tallers de manteniment i reparació...

L’Escola de Vela del CN El Balís està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela. Ofereix un ampli ventall d’activitats adaptades al màxim a les necessitats d’aprenentatge de la Vela i la pràctica de qualsevol esport nàutic: pàdel surf, caiac, fitness, aigües obertes o llagut català.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x