Cerca pel nom, carrer o telèfon.

RTE EL RACO DEL NAVEGANT

El racó del navegant compta amb una cuina de mercat que utilitza els millors productes de cada temporada i amb el toc adequat i característic dels seus xef. Les seves especialitats són de proximitat, com ara pèsols i carxofes de Llavaneres a la primavera i tot tipus de bolets a la tardor. El millor per gaudir de cada estació.

Quan arriba el fred, ofereixen un gran assortit de fruits del mar, ostres, percebes, angules, espardenyes, bous de mar... i tot amb l’especial manera de cuinar i presentar els plats. No es poden deixar passar els suquets ni els arrossos que fan. Tot acompanyat d’una atenció i servei pensat perquè es gaudeixi d’un àpat agradable. També ofereixen servei a domicili per un mínim de quatre persones amb les mateixes especialitats de la carta, o inclús cuinar al gust del client amb propostes que puguin tenir. Es troben al Port Balís en un entorn privilegiat amb les millors vistes.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x