Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FRANCADENT Centre Odontològic

En les nostres clíniques ens especialitzem en tractaments amb implants dentals, ortodòncia, blanquejament, odontopediatria, periodòncia, endodòncia, pròtesis amovibles o fixes, entre altres.

Treballem per a oferir als nostres pacients un tracte personalitzat i la màxima qualitat

Desde els nostrs centres portem més de 15 anys cuidant la salut bucodental i el benestar dels nostres pacients. Comptem amb un equip de professionals altament qualificat i en constant formació, que cada dia s’esforça per oferir serveis d’alta qualitat i un tracte personalitzat.

A més, comptem amb unes instal·lacions adequades amb les últimes tecnologies en prevenció, diagnòstic i tractaments (escanner intraoral 3Shape, radiologia 3D i el sistema CEREC de corones de ceràmica en un día).

La nostra misio es asegurar la satisfacció i la millor esperiència dels nostres pacients, oferint un ambient personal i acollidor, i un tractament de gran qualitat.

La visió nostra es convertir-nos en la clínica dental de referencia de tota la familia; tant per la qualitat dels nostres serveis, com pel nostre tracte personalitzat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x