Cerca pel nom, carrer o telèfon.

OSTRES QUIN RACONET

20 anys després de l’obertura d’El Racó del Navegant i avalats per centenars de clients apassionats de la seva cuina, Rosa Nonell i Mònica Oleart van decidir ampliar la seva oferta gastronòmica amb l’Ostres! Quin Raconet.

Un espai acollidor, situat al mateix port on van apostar per una cuina moderna que fusiona l’estil mediterrani amb influències d’arreu del món. La rebuda va ser tant bona que uns anys després es va canviar d’ubicació per anar a parar a un lloc idíl·lic com és la platja de Caldetes. En un entorn immillorable davant del mar ofereixen productes selectes: ostres, marisc viu i bullit, fumats i una cuina d’autor que omple la seva terrassa de dia, de nit i en qualsevol època de l’any.

Una de les seves especialitats són les Ostres Gouthier, que arriben de les profundes costes Normandes, on les aigües del Mar Nord es troben amb les atlàntiques. Una delícia que has de tastar en aquest meravellós raconet del Maresme.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x