Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ACCESS HOME inversions inmobiliàries

Access Home és una empresa de gestió immobiliària ubicada a Sant Vicenç de Montalt i El Masnou amb una sòlida implantació en el mercat. Disposen d’una àmplia cartera d’immobles a les zones més prestigioses i sol·licitades.

Perquè saben el que representa el que els seus clients compren, la venda o lloguer del seu habitatge, el seu objectiu és cobrir les necessitats en un espai de tranquil·litat i confiança, adaptant-nos permanentment a les circumstàncies del sector, oferint possibles escenaris i viabilitat als seus objectius.

En el seu espai de Sant Vicenç també tenen a disposició un equip de professionals relacionats amb l’arquitectura, enginyeria i interiorisme amb reconeguda experiència per optimitzar la llar i adequar-la a les necessitats de cadascú. Treballen, a més, amb les marques més exclusives de l’arquitectura interior.

Ofereixen projectes integrals complerts i realitzen projectes de nova construcció avalats per un despatx d’arquitectura de reconegut prestigi i renom internacional.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x